درحال بروزرسانی

متن و حاشیه مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا در اسلام آباد / برگزاری گفتگوها در بالاترین سطح در تاریخ پس از انقلاب / عکس

در این گزارش لحظه به لحظه، خبرهای مربوط به مذاکرات ایران و آمریکا در پاکستان بروزرسانی می شود.

به رغم اختلافات جدی در مذاکرات، گفت وگوها از طریق انتقال متن ادامه دارد

یک منبع آگاه به ایرنا گفت که علیرغم اختلافات جدی در مذاکرات جمهوری اسلامی ایران و آمریکا، گفت وگوها به طور فشرده و از طریق انتقال پیام متن بین طرفین ادامه دارد.

یک منبع آگاه در مذاکرات اسلام آباد افزود: با این وجود اعتیاد آمریکایی‌ها به زیاده‌خواهی در خواسته‌ها، مانع از پیشرفت مذاکرات شده است.

هیات ایرانی در حال ارائه آخرین فرصت ها به طرف آمریکایی برای ارزیابی جدیت آنها در رسیدن به یک چهارچوب برای پیشرفت مذاکرات است.
هیئت آمریکایی جدیت لازم را در مذاکرات نشان نمی‌دهد 
«العربی الجدید» به نقل از منبع ایرانی:  هیئت آمریکایی روش غیرمنطقی مذاکره‌ای خود را ترک نکرده و جدیت لازم را در مذاکرات نشان نمی‌دهد 

درخواست‌های آمریکا درباره تنگه هرمز و چند مسئله دیگر زیادی‌خواهانه است

یک منبع نزدیک به تیم مذاکره‌کننده ایران گفت: آمریکا درخواست‌های زیادی‌خواهانه‌ای دربارهٔ تنگهٔ هرمز مطرح می‌کند.

به‌نظر می‌رسد اکنون آنچه آمریکا در ۴۰ روز جنگ و با طرح‌هایی همچون بیمه کشتی‌ها و اسکورت نفتکش‌ها و سایر ایده‌های نظامی و اقتصادی و با ۶ هفته جنگ و تهدید به‌دست نیاورده، انتظار دارد به‌راحتی در مذاکره به‌دست آورد.

آمریکا غیر از تنگهٔ هرمز در چند موضوع دیگر نیز درخواست‌های غیرقابل پذیرش طرح کرده است.

هیئت ایرانی مصمم است آنچه میدان به‌دست آورده را حراست کند.

خواسته‌های غیرمنطقی رژیم ترامپ هنوز مانع ایجاد چارچوب مورد نظر است

سید محمد مرندی نوشت: یکی از افراد نزدیک به تیم مذاکره‌کننده به من گفت که خواسته‌های غیرمنطقی رژیم ترامپ هنوز مانع ایجاد چهارچوب مورد نظر است.

تیم ایرانی بر خواسته‌ها و شرایط خود برای تثبیت دستاوردهای نظامی که به‌دست آورده، اصرار دارد.

با این حال، ممکن است امشب یا فردا دور دیگری از مذاکرات با هدف تلاش نهایی برای رسیدن به یک چهارچوب قابل قبول برگزار شود.

12345


دور دوم گفتگوها به پایان رسید؛ دور سوم به زودی

‌خبرنگار صداوسیما گفت: دو دور گفتگو میان هیئت‌های مذاکره‌کننده ایران و آمریکا انجام شده است و قرار است دور سوم نیز انجام شود.

در همین راستا منابع پاکستانی گفتند: طرفین مذاکره بعد از ضیافت شام دور سوم مذاکره را نیز انجام خواهند داد.

انتشار نخستین تصویر از فعالیت هیأت ایرانی بر روی متون حقوقی

نخستین تصویر از هیأت ایرانی در حال کار بر روی برخی متون حقوقی با حضور اعضای کمیته‌های تخصصی منتشر شد.

photo_2026-04-11_21-12-51

تنگه هرمز، گره اصلی گفتگوها​

فایننشال تایمز گفت: بحث‌ها در مورد بازگشایی یا شیوه حکمرانی در تنگه هرمز همچنان یک نقطه اختلاف اصلی است.

ایران بر حفظ کنترل تنگه هرمز و اعمال هزینه‌های ترانزیت بر کشتی‌ها اصرار دارد.

مذاکره‌کنندگان ایران پیشنهاد مدیریت مشترک برای تنگه هرمز را رد کرده‌اند.

شبکه خبری سی‌ان‌ان نیز اعلام کرد، انتظار می‌رود مذاکرات بین آمریکا و ایران تا پاسی از شب ادامه داشته باشد و حتی ممکن است در روز یک‌شنبه نیز دنبال شود.

همچنین یکی از افراد نزدیک به تیم مذاکره‌کننده گفت: احتمالاً امشب یا فردا یک مرحلهٔ دیگر از مذاکرات برگزار خواهد شد.

هم اکنون تیم‌های کارشناسی طرفین در حال تبادل متن‌هایی با هم هستند.

شیوه این دوره از مذاکرات به چه شکل است؟ 

واشنگتن پست مدعی است مذاکرات ایران و آمریکا در اسلام آباد، مذاکرات رو در رو و مستقیم است.

ایالات متحده با «خطوط قرمز» ایران موافقت نکرده است

تلویزیون دولتی ایران گزارش می‌دهد که دیپلمات‌ها در اسلام‌آباد «خطوط قرمزی» از جمله آتش‌بس و غرامت جنگ دارند.

یک مقام آمریکایی به سی‌بی‌اس نیوز گفت که هیچ توافقی حاصل نشده است.

1111

ازسرگیری مذاکرات تیم‌های مذاکره‌کننده در اسلام‌آباد

تلویزیون ایران گفت: پس از وقفه‌ای کوتاه، مذاکرات میان تیم‌های مذاکره‌کننده در اسلام‌آباد از‌‌ سر‌گرفته شد.

الجزیره مدعی مذاکره مستقیم هیا‌ت‌های ایرانی و آمریکایی شد

الجزیره به نقل از منابع خود مدعی شد که هیات‌های آمریکایی و ایرانی وارد گفت‌وگوهای مستقیم با یکدیگر در جریان مذاکرات امروز اسلام‌آباد شده‌اند.

photo_2026-04-11_19-03-35

وقفه در مذاکرات

رویترز به نقل از یک منبع پاکستانی گفت: مذاکرات بین ایالات متحده و ایران دو ساعت طول کشید و سپس هیئت‌های نمایندگی به استراحت پرداختند.

2279841_875

احتمال تمدید یک روزه مذاکرات وجود دارد/ مذاکرات از کلیات عبور کرده و در بعضی موارد وارد مباحث فنی شده است

 پس از گفتگوها و رایزنی‌های اولیه، گفتگوی میان هیات‌های ایرانی و آمریکایی هم‌اینک بعد از عبور از برخی کلیات، وارد جزئیات و مباحث فنی در بعضی از موضوعات شده است. 

 بر همین اساس کارشناسان دو طرف در حال بررسی جزئیات برخی مسائل هستند. 

 علیرغم اینکه مذاکرات به صورت یک روزه برنامه‌ریزی شده بود، اما این احتمال وجود دارد که برای ادامه مباحث کارشناسی مذاکرات یک روز دیگر نیز تمدید شود. با این حال هنوز این موضوع قطعی نیست./ تسنیم

کدام اعضای تیم ایرانی به مذاکرات فنی اضافه شدند؟

مذاکرات در ۳ کمیتهٔ سیاسی، اقتصادی و حقوقی درحال برگزاری است. 

 همتی، رئیس بانک مرکزی و خطیب‌زاده، معاون وزیر خارجه مسئول کمیته‌های اقتصادی و حقوقی هستند.

 اعضای اصلی مذاکره‌کننده ایران چه کسانی هستند؟

بنا بر اخبار رسیده از محل مذاکرات در اسلام‌آباد اعضای اصلی هیئت مذاکره‌کننده ایران قالیباف، عراقچی و علی باقری هستند.

صداوسیما: هیئت‌های کارشناسی عازم اتاق اصلی گفت‌وگوها شدند (15:04)

صداوسیما: طبق توافق انجام شده قرار شده در بیروت آتش‌بس صورت گیرد و در جنوب بیروت حملات کاهش پیدا کند

فرمانده سنتکام در مذاکرات حضور ندارد

 برخلاف برخی گمانه‌ها که روز گذشته مطرح شده بود، برد کوپر فرمانده سنتکام در هیات آمریکایی مذاکره‌کننده حضور ندارد. 

جی دی ونس معاون ترامپ به همراه ویتکاف و کوشنر در مذاکرات حاضر هستند.

صداوسیما: اعزام هیات کارشناسی ایران در کمیته های تخصصی اقتصادی، نظامی، حقوقی و هسته ای به محل مذاکرات.

مذاکرات ایران و آمریکا در پاکستان از دقایقی قبل آغاز و در ادامه وارد فاز کارشناسی شده است.

گفت‌وگوهای اسلام‌آباد وارد فاز کارشناسی شد

بخشی از اعضای کمیته‌های تخصصی هیئت ایرانی راهی محل مذاکرات شدند./ فارس

رویترز به نقل از یک منبع پاکستانی:مذاکرات بین ونس، ویتکاف، کوشنر، قالیباف، عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان انجام می‌ شود

 ادعای آکسیوس: کشتی‌های جنگی آمریکا از تنگه هرمز عبور کردند! 

آکسیوس به نقل از یک مقام آمریکایی مدعی شد:  کشتی‌های نیروی دریایی ایالات متحده امروز از تنگه هرمز عبور کردند. این اولین بار است که کشتی‌های آمریکایی از آغاز جنگ از تنگه هرمز عبور می‌کنند و این کار بدون هماهنگی با تهران انجام شده است.

خبرگزاری رویترز به نقل از یک منبع پاکستانی گزارش داد که مذاکرات سه جانبه بین ایران، آمریکا و پاکستان در اسلام آباد آغاز شده است.

با توجه به رایزنی‌های فشرده در اسلام آباد و پیشرفت گفتگوها و محدود کردن حملات رژیم صهیونیستی از بیروت به مناطق جنوبی لبنان که به معنای پیشرفت در اجرای آتش بس محسوب می‌شد، و نیز پذیرفتن آزادسازی دارایی‌های ایران از سوی طرف امریکایی و نیاز به گفتگوهای کارشناسی و فنی دقیق‌تر در این زمینه، قرار شد مذاکرات میان ایران و آمریکا در اسلام‌آباد برای نهایی کردن این موضوعات آغاز شود/ تسنیم:

سی‌بی‌اس: مذاکرات ایران و آمریکا آغاز شد (15:58)

مذاکرات میان ایران و طرف آمریکایی در اسلام‌آباد آغاز شد

با توجه به رایزنی‌های فشرده در اسلام آباد و پیشرفت گفت‌وگوها و محدود کردن حملات رژیم صهیونیستی از بیروت به مناطق جنوبی لبنان که به معنای پیشرفت در اجرای آتش بس محسوب می‌شد، و نیز پذیرفتن آزادسازی دارایی‌های ایران از سوی طرف امریکایی و نیاز به گفت‌وگوهای کارشناسی و فنی دقیق‌تر در این زمینه، قرار شد مذاکرات میان ایران و آمریکا در اسلام‌آباد برای نهایی کردن این موضوعات آغاز شود.

ایران معتقد است که آتش‌بس در لبنان هنوز به طور کامل محقق نشده و آمریکا موظف است که اسرائیل را برای اجرای این تعهد ملزم کند. هیات ایرانی این موضوع را به طور جد از طریق واسطه پاکستانی و‌ همچنین در اتاق گفتگو پیگیری می‌کند. 

هیأت ایرانی با اعلام بدبینی نسبت به طرف مقابل و در نظر گرفتن تجربه بدعهدی‌های آمریکا در مذاکرات قبلی در این دور از گفت‌وگوها با میانجی گری پاکستان حاضر شده است./ جماران

اکسیوس:  هنوز هیچ نشانه‌ای از مذاکرات مستقیم بین آمریکا و ایران در اسلام‌آباد وجود ندارد

سی‌بی‌اس نیوز به نقل از یک مقام آمریکایی گفت: ما با ایران در مورد غرامت خسارات جنگی به توافق نرسیده‌ایم.

سخنگوی وزارت امور خارجه اظهار کرد: مطالبات ایران در مذاکرات اسلام‌آباد در چارچوب بسته پیشنهادی 10 ماده‌ای که پیش از این اعلام کرده بودیم، منتقل شده است.

photo_2026-04-11_14-56-02

 

 شهباز شریف نخست وزیر پاکستان و محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی عصر امروز شنبه ۲۲ فروردین ماه دیدار و گفت‌وگو کردند. این دیدار در حاشیه حضور هئیت ایرانی «میناب ۱۶۸» در اسلام‌آباد انجام شد.

 

صحبت‌های ونس و نخست‌وزیر پاکستان به‌اتمام رسیده و رسانه‌ها منتظر اعلام نتایج هستند

اگر پیش‌شرط‌های ایران پذیرفته نشود مذاکرات انجام نخواهد شد./ فارس

طرف آمریکایی با آزادسازی دارایی‌های ایران موافقت کرده اما هیات ایرانی در پی اطمینان از این موضوع است / تسنیم 

یک منبع آگاه ایرانی گفت:در نتیجه فشارها و رایزنی‌ها، طرف امریکایی با آزادسازی دارایی‌های بلوکه شده ایران موافقت کرده و اعلام کرده برای رایزنی در حوزه‌های مالی، تیمی را به اسلام آباد آورده است تا دو طرف به یک جمعبندی در این زمینه برسند.

اما با توجه به سابقه بدقولی‌ها و بدعهدی‌های پیشین آمریکا و ممانعت‌های مکرر آنها از انتقال دارایی‌های بلوکه شده ایران، طرف ایرانی به دنبال راه‌هایی است که نسبت به جدیت آمریکا در این زمینه مطمئن شود.

از اسلام آباد خبر می رسد که دیدار قالیباف و عراقچی با شریف نخست وزیر پاکستان همچنان ادامه دارد. قبل از این نیز شریف با ونس هم دیدار کرده است. 

رویترز هم با انتشار یک اصلاحیه، تاکید کرد که خبر قبلی این رسانه در مورد آزادسازی دارایی‌های بلوکه شده ایرانی از سوی مقام‌های آمریکایی تکذیب شده‌است.

ویویویی از دیدار جی‌دی ونس با نخست‌وزیر پاکستان

سی‌بی‌اس نیوز به نقل از یک مقام ارشد آمریکایی:  ایالات متحده با آزادسازی هیچ یک از دارایی‌های مسدود شده ایران موافقت نکرده است.

ملاقات‌ها با ایران هنوز آغاز نشده و بنابراین هیچ توافقی مورد بحث قرار نگرفته است.

کاخ سفید: جی‌دی ونس مذاکره کننده ارشد آمریکا درحال دیدار و رایزنی با نخست‌وزیر پاکستان است.

خبرنگار صدا و سیما: قالیباف و عراقچی درحال گفتگو با رئیس مجلس پاکستان هستند

photo_2026-04-11_13-21-30

اولین تصویر از جلسه هیئت مذاکره کننده ایرانی در اسلام آباد

تاخیر یک ساعته دیدار هیات ها با نخست وزیر پاکستان

به دلیل رایزنی های فشرده پشت پرده، دیدار هیات های ایران و آمریکا با نخست وزیر پاکستان با یک ساعت تاخیر برگزار می شود.

محور این رایزنی ها گفت و گو‌ درباره موارد اختلافی پیش از مذاکره از سوی دو‌ طرف است که شامل تنگه، لبنان و اموال بلوکه شده می باشد

یک منبع دیپلماتیک پاکستانی به الجزیره: اگر دیدار مستقیم بین دو هیئت انجام نشود، مذاکرات غیرمستقیم خواهد بود و یک روز طول خواهد کشید.

photo_2026-04-11_13-08-55

مقام ایرانی به رویترز: «آمریکا با آزادسازی دارایی‌های مسدودشده ایران در قطر دیگر بانک‌های خارجی موافقت کرده»

 خبرگزاری رویترز به نقل از یک منبع ایرانی اعلام کرد:«آزادسازی دارایی‌ها مستقیماً به تضمین عبور امن از تنگه هرمز پیش از هر توافق صلح دائمی نیز وابسته است.»

به گزارش شفقنا به نقل از المیادین، این مقام ایرانی به رویترز گفت:«تهران این را آزمونی برای حسن نیت و نشانه‌ای از جدیت برای دستیابی به توافق صلح دائمی می‌داند.»

وی تصریح کرد:«آمریکا با آزادسازی دارایی‌های مسدودشده ایران در قطر و دیگر بانک‌های خارجی موافقت کرده است.»

 رویترز به نقل از یک منبع ارشد ایرانی: آمریکا با آزادسازی دارایی‌های مسدود شده ایران موافقت کرده است/ تهران آزادسازی دارایی‌های خود را آزمونی برای حسن نیت و اثبات جدیت در دستیابی به یک توافق دائمی می‌داند/ میزان

دیدار هیئت ایرانی با شهباز شریف نخست وزیر پاکستان در جریان است (12:13)

جزییات گفتگوی دیدار ایران و‌ آمریکا بعد از این دیدار تعیین می شود.

نمایی از محل استقرار خبرنگاران پوشش دهنده مذاکرات اسلام آباد

منبع دیپلماتیک پاکستانی به الجزیره:  ما انتظار داریم مذاکرات بین هیئت‌های ایرانی و آمریکایی مستقیم باشد

مجری صداوسیما: ذوالقدر و تخت‌روانچی در تیم ایران در اسلام‌آباد نیستند و از تهران در حال مدیریت فرآیندها هستند

photo_2026-04-11_11-05-17

photo_2026-04-11_11-05-15

photo_2026-04-11_11-05-18

 

تصاویری از محل مذاکرات ایران و آمریکا در اسلام آباد.

 عزیمت هیأت ایرانی از محل اقامت‌شان به کاخ نخست‌وزیری برای دیدار با شهباز شریف (10:57)

الجزیره: هیات ایرانی مذاکرات خود را با مسئولان عالی رتبه پاکستان آغاز کرد/ سرفصل‌ها چیست؟

شبکه الجزیره اعلام کرد: هیات مذاکره کننده ایرانی اندکی پس از ورود به پاکستان، مذاکرات خود را با مسئولان این کشور در سطوح مختلف از جمله نخست وزیر و فرمانده ارتش آغاز کرد.

خبرنگار الجزیره افزود: به نظر می‌رسد هیات ایرانی با برگ‌های برنده زیادی در اسلام آباد حضور یافته است تا بتواند تصمیمات مناسبی اتخاذ کند.

وی یادآور شد: نکته بسیار مهم در خصوص مذاکرات این است که آیا به شکل مستقیم برگزار خواهد شد یا غیرمستقیم؟ اما به هر حال آنچه جلب توجه می‌کند، این است که این مذاکرات عملا با دیدارهای هیات ایرانی با مسولان پاکستانی آغاز شده و طرف پاکستانی سرفصل‌های مورد نظر ایران را در این مذاکرات دریافت خواهد کرد.

الجزیره ادامه داد: به نظر می رسد این دیدارها در واقع یک نشست ارزیابی و توافق در مورد سرفصل‌های مورد نظر ایران است.

ونس همراه ویتکاف و کوشنر در اسلام‌آباد 

خبر سی‌ان‌ان مبنی بر چند روزه بودن مذاکرات اسلام‌آباد هیچ قطعیتی ندارد

خبرنگار اعزامی تسنیم به اسلام‌آباد پاکستان گفت: خبری که سی ان ان آمریکایی مبنی بر چند روزه بودن مذاکرات در اسلام آباد پاکستان مخابره کرده تا الان واقعی نیست و برنامه‌ریزی‌های فعلی اینگونه است که اگر مذاکرات شکل گرفت، این گفتگوها به احتمال زیاد یک روزه خواهد بود. 

ایران فعلاً در مرحله ارزیابی طرف مقابل است و اگر گفتگویی شکل بگیرد، از عصر امروز خواهد بود و فعلا برنامه ریزی یک روزه است. 

برخی منابع از حضور فرمانده سنتکام در تیم مذاکراتی آمریکا خبر می‌دهند؛ در هیأت ایران نیز سردار احمدیان عضو شورای عالی دفاع حضور دارد.

گفتگوها احتمالاً بعد از ظهر آغاز می‌شود

خبرنگار اعزامی تسنیم به اسلام آباد پاکستان گفت:  علیرغم اینکه برخی منابع اعلام کرده بودند گفتگوهای ایران و آمریکا در اسلام‌آباد پاکستان ساعت ۸ صبح به وقت محلی برگزار می‌شود، اما هنوز چند ساعت با این گفتگوهای احتمالی فاصله داریم. 

 به نظر می‌رسد ابتدا هیات‌ها به صورت جداگانه با شهباز شریف نخست وزیر پاکستان دیدار می‌کنند و پس از آن گفتگوهای احتمالی آغاز می‌شود. 

 بر این اساس احتمالاً گفتگوها بعد از ظهر خواهد بود و خبری که بعضی منابع درباره آغاز گفتگوها از ساعت ۸ صبح مخابره کرده‌ بودند واقعیت ندارد. 

سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام پاکستانی: مذاکرات آمریکا و ایران برای رسیدن به توافقی جهت آتش‌بس چند روز ادامه خواهد داشت.

جزئیات اعضای تیم مذاکره کننده ایرانی

دیدار هیات ایرانی با آقای شهباز شریف به ریاست آقای قالیباف نخست وزیر پاکستان برای امروز برنامه ریزی شده است و  بعد از این دیدار تکلیف جزییات گفتگوی های ایران و آمریکا روشن می شود.

بر اساس اعلام پاکستانی هیات آمریکایی هم دقایقی پیش وارد این کشور شدند.

ریاست هیات حقوقی با اقای غریب آبادی ؛ هیات اقتصادی با اقای همتی و کمیته نظامی با آقای احمدیان است.

رویترز به نقل از منابع پاکستانی: استیو ویتکوف و جرد کوشنر، فرستادگان آمریکا، برای مذاکره با ایران وارد اسلام آباد شدند.

رویترز دقایقی پیش خبر داد: هواپیمای هیأت مذاکره‌کننده آمریکایی در پایتخت پاکستان فرود آمد.

دیدار قالیباف با عاصم منیر

به گزارش خبرنگار اعزامی جماران، رییس مجلس شب گذشته در بدو ورود به پاکستان با رییس کل ارتش پاکستان دیدار و گفت‌وگو کرد.

عاصم منیر، واسطه اصلی در میانجیگری میان ایران و آمریکا بوده. است و قدرت بالایی در پاکستان دارد.

تیم مذاکره کننده ایران شب گذشته با فرمانده ارتش پاکستان دیدار کرد

ملاقات هیات ایرانی با آقای شهباز شریف نخست وزیر پاکستان برای ظهر امروز برنامه ریزی شده است. 

172803753

 

هیئت اعزامی جمهوری اسلامی ایران به مذاکرات اسلام‌آباد با ترکیبی ۷۰ نفره عازم پاکستان شد. این تیم شامل ۲۶ مذاکره‌کننده ارشد در قالب کمیته‌های تخصصیِ امنیتی، سیاسی، نظامی، اقتصادی و حقوقی است که توسط تیمی رسانه‌ای و پشتیبانی همراهی می‌شوند.

هیئت مذاکره‌کننده ایرانی به سرپرستی رئیس مجلس برای مذاکره با طرف آمریکایی وارد اسلام‌آباد پاکستان شد. این هیئت متشکل از کمیته‌های امنیتی، سیاسی، نظامی، اقتصادی و حقوقی است.

در حال تکمیل...

منبع: خبرفوری
ارسال به دیگران :

نظر شما

تازه