ادعاهای عجیب ترامپ:
چیزی به نام قایق های انتحاری ایران وجود ندارد/ ایران می خواهد مذاکره کند اما فکر نمی کنم آماده باشد/ فیلم های حمایت از رهبر ایران کار هوش مصنوعی است!
رئیس جمهور آمریکا مدعی شد: چیزی به نام قایقهای انتحاری ایرانی در واقعیت وجود ندارد.
ترامپ در یک مصاحبه مدعی شد: چیزی به نام قایقهای انتحاری ایرانی در واقعیت وجود ندارد و ارتش ایران واقعاً شکست خورده است.
ترامپ همچنین گفت: باید رسانههایی که اطلاعات نادرست درباره جنگ در ایران منتشر میکنند به اتهام خیانت تحت پیگرد قرار گیرند. ترامپ تاکید کرد: بسیار هیجانزدهام که میبینم برندن کار، رئیس کمیسیون ارتباطات فدرال (FCC)، در حال بررسی مجوزهای برخی از این سازمانهای خبری فاسد و بسیار غیرمیهنپرست است.
رئیس جمهور آمریکا گفت: با کشورهای دیگر درباره نظارت بر تنگه هرمز صحبت میکنیم و خواستار کمک برای حفاظت از آن هستیم. او گفت: انتظار داریم چین به باز شدن تنگه هرمز کمک کند چون ۹۰ درصد نفت خود را از این تنگه می گیرد.
ترامپ همچنین مدعی شد: شنیدهام که ایرانیها به شدت تمایل به مذاکره دارند، اما فکر نمیکنم که آماده این کار باشند.
واکنش ترامپ به تجمعات خیابانی مردم ایران در حمایت از رهبر انقلاب: نه این حقیقت نداره! همش هوش مصنوعی است!
ترامپ گفت: یک مورد دیگر هم بود که توسط هوش مصنوعی از سوی ایران ساخته شده بود. آنها حدود ۲۵۰ هزار نفر را در یک میدان نشان دادند که میگفتند چقدر خامنهای را دوست دارند. ( اشاره به تجمع در میدان انقلاب) همهاش کاملاً با هوش مصنوعی ساخته شده بود. اصلا چنین چیزی هرگز اتفاق نیفتاده است و این ها همهاش فیک نیوز است و اصلا هیچکس در ایران طرفدار رهبر ایران نیست!
واکنش تند ترامپ به یک خبرنگار
ترامپ: هُششش! تو آدم خیلی زنندهای هستی!
وقتی ترامپ پاسخگوی سوالات درباره ارسال نیروی زمینی به ایران نیست
خبرنگار: «هفته گذشته، شما گفتید که ما به هیچ وجه نزدیک به اعزام نیروی زمینی به خاورمیانه نیستیم.»
نظر شما