ادعای تازه ترامپ: مذاکرات با ایران از طریق تلفن ادامه دارد
دونالد ترامپ در اظهاراتی که شامگاه چهارشنبه به وقت ایران بیان شده همچون گذشته ادعاهای بسیاری را مطرح کرده است.
او در بخشی از این ادعاها که در اتاق بیضی کاخ سفید و در پیش چشم برخی از خبرنگاران صورت گرفت گفت : مذاکرهکنندگان ما نباید ۱۸ ساعت پرواز کنند. ایرانی ها اگر میخواهند مذاکره کنند، باید با ما تماس بگیرند. او همچنین مدعی شده است که مذاکرات با ایران از طریق تلفن ادامه دارد
ترامپ همچنین با اشاره به حضور پادشاه انگلیس در آمریکا گفت اگر دست پادشاه چارلز ( پادشاه انگلیس) بود او در جنگ علیه ایران به کمک ما میآمد.
رئیس جمهور آمریکا همچنین در ادامه ادعاها و لافهای پرشمار خود گفته است: ایران تواناییهای خود را از دست داده است! ۱۵۹ کشتی ایرانی اکنون در قعر دریا هستند. بیش از ۸۰ درصد از توان موشکی ایران نابود شده است و تورم در ایران به بالاترین حد خود رسیده است. اقتصاد ایران در حال فروپاشی است و پول ملی آنها بیارزش شده است.
او همچنین با اشاره به خروج امارات از اوپک اعلام کرد «این عالی است. محمد ( حاکم امارات) مرد باهوشی است و میخواهد راه خود را برود.»
نظر شما