ادعای رسانه صهیونیستی:
اسرائیل از مذاکرات ایران بیخبر است؛ بحران در روابط واشنگتن و تلآویو
رسانههای اسرائیل ضمن تأکید بر اینکه «این کشور از جزئیات مذاکرات ایران و آمریکا مطلع نیست»، اعلام کردند کشورشان با یک بحران واقعی روبهروست، چراکه آمریکاییها نهتنها به توصیهها و خواستههای ما بیتوجهاند، بلکه بهسختی ما را در جریان جزئیات مذاکرات قرار میدهند.
یک رسانه خبری عربی به نقل از شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی گزارش داد: تنها اطلاعات کلی و سطحی از مذاکرات آمریکا با ایران در اختیار ما قرار میگیرد و این موضوع باعث نگرانی جدی در میان مقامات اسرائیلی شده است.
به گزارش المیادین، این رسانه صهیونیستی همچنین افزود: اسرائیل با یک بحران واقعی روبه روست، چراکه آمریکاییها نهتنها به توصیهها و خواستههای ما بیتوجهاند، بلکه بهسختی ما را در جریان جزئیات مذاکرات قرار میدهند.
در ادامه این گزارش، ضمن اذعان به ناتوانی تلآویو برای اقدام نظامی علیه ایران، آمده است: اسرائیل بدون داشتن مشروعیت بینالمللی و پشتیبانی مستقیم از سوی ایالات متحده، هیچگونه امکان واقعی برای حمله به ایران ندارد.
تاکنون چهار دور مذاکرات غیرمستقیم میان تهران - واشنگتن برگزار شده است. دور اول مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا به میزبانی عمان، روز شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ در مسقط برگزار شد و دو طرف، گفتوگوها را سازنده و رو به جلو توصیف کردند. دور دوم گفتوگوها نیز روز شنبه ۳۰ فروردین ماه در شهر رم ایتالیا به میزبانی عمان برگزار و دور سوم مذاکرات شنبه ششم اردیبهشت ماه در عمان برگزار شد.
چهارمین دور از مذاکرات روز یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ (۱۱ می۲۰۲۵) در شهر مسقط، پایتخت عمان در حالی برگزار شد که مطالبه اصلی ایران که تاکنون بارها از سوی وزیر امور خارجه ایران و سخنگوی این وزارتخانه شنیده شده، رفع موثر تحریمها و توقف هر اقدامی است که موجب محدودیت و تحریم بر اقتصاد ایران بشود و انتفاع اقتصادی ایران را متاثر سازد. در حوزه هستهای نیز حفظ توانمندیهای هستهای ایران و چرخه غنیسازی، برای ایران یک اصل غیرقابل مذاکره است.
«اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران درباره دور چهارم گفت و گوها گفت: مذاکراتی دشوار اما مفید برای درک بهتر از مواضع یکدیگر و یافتن راههایی معقول و واقعبینانه برای حل مسائل مورد اختلاف بود و زمان و مکان دور بعدی گفتگوها توسط هماهنگکننده عمانی اعلام خواهد شد.
نظر شما