روشنک گرامی:

وقتی سرطان گرفتم مادرم به من محل سگ نمی داد! / ویدئو

روشنک گرامی، بازیگر شناخته‌شده، در یک گفتگوی تلویزیونی یا رسانه‌ای، بخش‌هایی از تجربه تلخ خود را از دوران مبارزه با بیماری سرطان فاش کرد.

گرامی در صحبت‌هایش به طور خاص به نقش مادرش در این دوران اشاره کرده و با لحنی طنز و در عین حال تلخ، از رفتار او صحبت کرده است. او به نقل از مادرش گفت: «مادرم همراه من بود، محل سگ به من نمی‌داد، نه بهم غذا می‌داد نه دارو خلاصه یه وضعی بود.» این جملات عجیب، در واقع تصویری از سبک خاص مادر او برای مقابله با بیماری و قوی نگه داشتن دخترش است. به نظر می‌رسد مادرش با این رفتار، سعی داشته تا روشنک را از پذیرش ضعف و تسلیم شدن در برابر بیماری دور نگه دارد. 

سرطان روشنک گرامی

روایت روشنک گرامی از دورانی که سـ ـرطان داشت و مورد بی‌مهری مادر و خانواده‌اش قرار گرفته بود ! کسی بهم نه غذا می‌داد نه دارو…شام هم سوسیس کالباس بود .

روشنک گرامی با تئاترهای دانشجویی اولین تجربه بازیگری را بدست آورد تا اینکه سال ۱۳۸۹ در ۲۷ سالگی با سریال «فاصله ها» وارد قاب تلویزیون شد.

در این سریال نقش زهره را در کنار چهره هایی جون الناز حبیبی، نیما شاهرخ شاهی و دانیال حکیمی ایفا کرد.

در سال ۱۳۹۱ با فیلم «قائده تصادف» به کارگردانی و نویسندگی بهنام بهزادی وارد سینما شد و در نقش هلن مورد تحسین منتقدان قرار گرفت.

این فیلم با کسب دو جایزه سیمرغ نقش زیادی در شناخته شدن وی داشت.

خانم بازیگر در سال ۱۳۹۰ در سریال «جنایات و مکافات» رضا کریمی حضور داشت تا اینکه سال ۱۳۹۶ با سریال «گمشدگان» این کارگردان در نقش ترنج به شهرت رسید.

منبع: نیک صالحی
ارسال به دیگران :

نظر شما

تازه