شهردار سعید آباد جاجرود خبر داد:
اجرای عملیات روکش آسفالت، پیاده رو سازی معابر و خرید یک دستگاه خودروی نیمه سنگین ۶ تن آتش نشانی
شهردار سعید آباد جاجرود از اجرای عملیات روکش آسفالت ، پیاده رو سازی معابر و خرید یک دستگاه خودروی نیمه سنگین ۶ تن آتش نشانی خبر داد.
سید حسین مقدسی از اجرای عملیات روکش آسفالت به صورت گسترده در سطح شهر ، پیاده رو سازی و بهسازی معابر و خرید یک دستگاه خودروی نیمه سنگین ۶ تن آتش نشانی مدرن برای ناوگان خدمات ایمنی خبر داد .
شهردار سعیدآباد جاجرود در شروع سخنانش تشریح نمود : عملیات روکش آسفالت و لکه گیری خیابان گلستان حدفاصل یکشنبه بازار تا انتهای خیابان و قسمتی از خیابان جاجرود با رعایت اصول فنی و زیرسازی های لازم با کیفیت مطلوب انجام می شود و اجرای نهضت آسفالت از سال گذشته در خیابان های سازمان آب، حسینیه، سامان و صمدی با هدف اصلاح چهره شهر، روان سازی تردد وسایل نقلیه انجام شده و تا پایان سال نیز مابقی معابر و کوچه ها با همکاری شورای اسلامی شهر و همراهی شهروندان ادامه می یابد.
سکاندار مدیریت شهری در ادامه گفت: اجرای بهسازی و پیاده رو سازی معابر در خیابان گلستان ۱۲۰۰ متر مربع و با صرف هزینه ای بالغ بر دو میلیارد و سیصد میلیون تومان است که در حال انجام می باشد و مجموعه شهرداری سعیدآباد جاجرود همه تلاش و همت خود را در اجرای این مهم بکار گرفته است .
شهردار سعیدآباد جاجرود پس از آن خاطر نشان ساخت : در راستای افزایش توان عملیاتی به ویژه در مواجهه با حوادث گسترده و شرایط اضطراری، خرید تجهیزات و خودروهای تخصصی و نیمه سنگین در دستور کار شهرداری سعید آباد جاجرود قرار گرفت و نخستین خودروی آتشنشانی کاملاً عملیاتی با تجهیزات کامل و استانداردهای لازم به ناوگان شهری جهت خدمت رسانی به مردم سعیدآباد جاجرود خریداری شد.
سید حسین مقدسی در انتها ضمن قدردانی از حمایتهای اعضای شورای اسلامی شهر و همراهی صمیمانه شهروندان اعلام کرد: مدیریت شهری سعیدآباد جاجرود با جدیت در مسیر توسعه خدمات ایمنی، رفاهی و عمرانی گام برمیدارد و همچنان به تحقق شهری ایمن، زیبا و پویا متعهد است.
نظر شما