نیویورک تایمز نوشت

عقب نشینی ترامپ از تغییر حکومت در ایران

ترامپ در بیانیه‌ای که روز جمعه منتشر شد، از برخی اهداف بلندپروازانه قبلی خود عقب‌نشینی کرده و هرگونه اشاره به آنها را حذف کرده است.

همزمان با آغاز حملات هوایی آمریکا و اسرائیل در ماه گذشته، دولت ترامپ اعلام کرد که به دنبال ایجاد شرایطی برای تغییر حکومت در تهران است.

با افزایش قیمت بنزین به حدود ۴ دلار در هر گالن و نگرانی جمهوری‌خواهان از درخواست پنتاگون برای ۲۰۰ میلیارد دلار جهت جایگزینی مهمات، ترامپ تلاش کرد به آمریکایی‌ها اطمینان دهد که ایالات متحده به اهداف خود «بسیار نزدیک» شده است.

به نظر می‌رسد ترامپ در بیانیه‌ای که روز جمعه منتشر شد، از برخی اهداف بلندپروازانه قبلی خود عقب‌نشینی کرده و هرگونه اشاره به آنها را حذف کرده است. او اعلام کرد که ایالات متحده «به اهداف خود بسیار نزدیک شده» و موضوع بازگشایی تنگه هرمز را به کشورهای دیگر واگذار کرد.

این بیانیه دیگر به حمایت از تغییر حکومت اشاره‌ای نکرد، هدفی که رئیس‌جمهور در آغاز حملات آمریکا و اسرائیل تعیین کرده بود.

ترامپ مسئولیت حفاظت و نظارت بر تنگه هرمز را به کشورهایی که «از آن استفاده می‌کنند» واگذار کرد و به اروپا، ژاپن، کره جنوبی و چین و سایر کشورها این وظیفه را محول کرد تا راه‌های ایمن خروج نفت و گاز خود از خلیج فارس را پیدا کنند.

او همچنین لحن خود را در مورد برخورد با ذخایر سوخت هسته‌ای ایران ملایم‌تر کرد و از الزام خروج کامل آن از کشور اجتناب کرد.

منبع: خبرفوری
ارسال به دیگران :

نظر شما

تازه