پزشکیان تهدید به قتل شد/ ویدئو

معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: خاک بر دهانش باد کسی که در ظاهر مقدس کاری می‌کند که پسند دشمن است.

سید مهدی طباطبایی در این پست که شامگاه جمعه منتشر شده است،نوشت: فرد گستاخی، رئیس‌جمهور شجاع و جان‌فدا را به قتل تهدید کرده است.

وی در ادامه آورده است: برخورد قاطع و قانونی با عناصر مشکوک، خودسر و متجاسری که جرأت می‌کنند به دومین مقام کشور و منتخب ملت چنین بی‌پروا اهانت کنند وظیفه مسئولان ذیربط است.

معاون ارتباطات

پزشکیان تهدید به قتل شد

 یک مداح در شهرری با اشاره توافق ایران و آمریکا، رئیس جمهوررا تهدید کرد که اگر شرط های رهبری محقق نشود، وی را به قتل می رساند. 

به گزارش عصر ایران، مداحی به نام محمدعلی بخشی گفت: آقای رئیس‌جمهور اگر شروط رهبری محقق نشه، ما می‌دانیم و تیغ و حلقوم شما! پدرت را در می آوریم!

منبع: خبرفوری
ارسال به دیگران :

نظر شما

تازه